May 30, 2008, 7:40 AM

Ти си... 

  Poetry » Other
1410 0 18
 

Ти притежаваш

чара и гордостта на розата,

топлината на коледна звезда,

чувствителността на мимозата,

уханието на момина сълза,

верността на минзухарчето,

прелестта на орхидеите,

надеждата на глухарчето,

вълшебството на феите...

Ти имаш душа на калина,

мечтателността на алстромерия,

хубостта на моята градина,

Ти си люлякова феерия...

Ти си букет от цветя -

красиви и многоцветни,

които растат в градини, нивя

и правят дните ни любими 

и пъстроцветни!

 

 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??