Ти си болката в очите,
когато гледат друг...
Тъжна струна в сърцето
все с един куплет...
Аз опитах да забравя
и отново не успях...
Как ли да приема,
че за малко твоя бях.
Ти си сълзите в очите,
когато слушам песента...
Която още ми напомня
за теб през есента.
И опитах да забравя,
но нещо пак ме спря,
може би заради лъжата,
че ще се боря за любовта!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados