7.04.2009 г., 21:12 ч.

Ти си 

  Поезия
624 0 2

 

Ти си болката в очите,

когато гледат друг...

Тъжна струна в сърцето

все с един куплет...

 

 

Аз опитах да забравя

и отново не успях...

Как ли да приема,

че за малко твоя бях.

 

Ти си сълзите в очите,

когато слушам песента...

Която още ми напомня

за теб през есента.

 

 

И опитах да забравя,

но нещо пак ме спря,

може би заради лъжата,

че ще се боря за любовта!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тази борба винаги си заслужава Поздрави и усмивки!
  • На мен лично много ми хареса, макар да няма рими на места, но съм сигурно че е нарочно ,а и чувствата които си вложила са по важни. сташно мн ми харесва.
Предложения
: ??:??