14 sept 2014, 23:41

Ти си II 

  Poesía » De amor
492 0 6

Ти си спомен красив, дето често ме мъчи и радва.

Непонятна мечта, дето тихо към мен се прокрадва.

Моят вечен проблем, моят истински  ребус нелесен

Във ума ми рефрен от една незабравена песен.

 

Още: млада  река си, течаща към мене – нагоре...

Съжаление тихо и музика в птичи простори.

Ти си бял амулет, да ме пази от черна магия

Моя орис и кръст – да те нося навеки на шия.

 

Див, измамен прибой, недокоснал скалите във мрака.

Премълчана вина и въпрос, който никой не чака.

Ти си сянка на жерав, излетял от съня изведнъж.

Ти за мен си  единствен... най-любимият мъж.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??