Ти си моят ден,
ти си моят зов,
ти си слънцето красиво!
Ти си любовта,
ти си вечерта,
в здрача цвете мълчаливо!
Всичко е игра,
сенки и листа,
падащи звезди далечни!
Радост и мечта,
спряла самота,
земни мигове чудесни!
Спуска се нощта,
чувство на тъга
в светлините разноцветни!
Бяла тишина,
бягат във съня
спомени за мен далечни…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados