2 июн. 2022 г., 10:02

Ти си любовта 

  Поэзия » Любовная
219 0 0

     

Ти си любовта

 

Ти си моят ден,

ти си моят зов,

ти си слънцето красиво!

Ти си любовта,

ти си вечерта,

в здрача цвете мълчаливо!

 

Всичко е игра,

сенки и листа,

падащи звезди далечни!

Радост и мечта,

спряла самота,

земни мигове чудесни!

 

Спуска се нощта,

чувство на тъга

в светлините разноцветни!

Бяла тишина,

бягат във съня

спомени за мен далечни…

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??