21 mar 2008, 9:36

Ти си ми... 

  Poesía
1865 2 25
 

      Не се нуждая от брачен пръстен...

      Нас вечността ни е венчала...

      Ти си в живота ми светло присъствие

      преди моето сътворение и начало...

      Мен преди теб не ме е имало...

      Ти дълго си ме търсил...

      Ти си ми всичко...

      Бъдеще, минало...

      Ти си ми кръста...

      Ти си ми нежната смърт...

      И възкръсване...

      И трънния път към Голгота...

      Чрез тебе към себе си се завръщам...

      И пия от извора на живота...

 

 

      28.02.2008

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??