Не се нуждая от брачен пръстен...
Нас вечността ни е венчала...
Ти си в живота ми светло присъствие
преди моето сътворение и начало...
Мен преди теб не ме е имало...
Ти дълго си ме търсил...
Ти си ми всичко...
Бъдеще, минало...
Ти си ми кръста...
Ти си ми нежната смърт...
И възкръсване...
И трънния път към Голгота...
Чрез тебе към себе си се завръщам...
И пия от извора на живота...
28.02.2008
© Нина Сименова Всички права запазени