20 may 2006, 18:53

Ти си моята икона 

  Poesía
777 0 6

Гледам те и не вярвам,
ти си икона, не си човек.
Това лице, лице на ангел,
ръцете ти нежни като кадифе.
Очите ти дълбоки, като езера,
устните ти сякаш долина,
вежди сплетени от нежност,
тялото на Аполон.
Ти не си човек за мене,
ти си моята икона.
Сякаш от художник си рисуван,
или пратен с ангелско крило,
с устни всяка част от теб
ще обрисувам,
ала страх ме е да те докосна,
остани непокътнат
в моето легло...

 

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??