17 jun 2011, 9:32

Ти си моята Китара 

  Poesía » De amor
514 0 4

Преди да почна аз на теб да свиря,

на твоето божествено, красиво тяло,

като на акустичната, любима ми китара,

настройвам твойте тънки, нежни струни

на безгранично търсената ти от мен душа,

с милувки и с дъха си от любов горещ!

Погалвам аз познатите ми вече тайнства

и впускам се във дълбините ти незнйни,

задъхано обзет от дива и безумна сласт!

Звездите замечтани са от страстния  ни танц!

Луната свежда срамежливо погледа си,

загледана във завладяващата ни игра!

И времето разтапя се във миг от любовта ни ,

забравило какво и как да прави и да бъде!

А ние сливаме се в единен и божествен ритъм,

отдадени на  Любовта - проникновено променени!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??