Ти си още дете,
но с другарчета - не -
с тях не искаш навън да играеш!
Ти си още дете,
а със тъжно лице
се прибираш у вас и ридаеш!
Ти си още дете,
но отказа се днес
от шанс един да мечтаеш!
Ти си още дете,
уж разбито сърце,
но нима любовта ще познаеш?
Ти си още дете,
а под синьо небе
скиташ пак, но къде - не, не знаеш!
Ти си още дете,
но изгубваш се, хей,
не посмявай за миг да нехаеш!
***
Ти си просто дете,
твойте нежни ръце
имат нужда от нещо - какво?
Ти си просто дете
и на твойто сърце
трябва само парченце любов!
Ти си просто дете,
но желание днес
си изпълни едничко, само!
Ти си просто дете,
плахо малко дете,
да пораснеш поиска... защо?
© Любимата Todos los derechos reservados