5 sept 2015, 20:10

Ти си поезия 

  Poesía
393 0 0

Животът ми с теб е приключение,
изпълнен с безкрайна нежност и огън див.
Ти внасяш цвят и вдъхновение,
превръщаш мрачния ми свят в кът красив.

Единствена ръката ти способна е
да разстопи замръзналото в мен.
Една усмивка е виновна
неокована да остана в твоя плен.

Ти си въздух, вяра, смисъл,
във време на умиращи мечти
и този, който теб е писал,
виновен е за ритъма в моите гърди.

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??