Ти си сладката ми болка,
аз съм поривът ти чист.
Обичта ти уж ме стопля,
а треперя като лист.
Нежността ми уж те сгрява,
а сърцето ти е стон.
Свети слънце - незабрава
в недокоснат хоризонт.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados