8 ene 2005, 19:52

Ти си замина 

  Poesía
1052 0 1
Щях да те сънувам.
До мен щеше да лежиш.
Щях нежно да те целувам,
а ти ръката ми да държиш.

Ако знаех, че ще си тръгнеш
никога не бих те пуснала.
Ако знаех, че няма повече да се върнеш
бих с теб тръгнала.

Но няма смисъл насила да те държа.
Ако ти не си щастлив,
не искам поредната лъжа.
Затова върви по пътя си красив.

Но назад не се обръщай
защото ще ме заболи.
Никога при мен не се връщай!
Ти разби моите мечти...

© Супа Дупа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога и разбитите мечти ни карат да вдигнем глава и да продължим.
Propuestas
: ??:??