8.01.2005 г., 19:52 ч.

Ти си замина 

  Поезия
1043 0 1
Щях да те сънувам.
До мен щеше да лежиш.
Щях нежно да те целувам,
а ти ръката ми да държиш.

Ако знаех, че ще си тръгнеш
никога не бих те пуснала.
Ако знаех, че няма повече да се върнеш
бих с теб тръгнала.

Но няма смисъл насила да те държа.
Ако ти не си щастлив,
не искам поредната лъжа.
Затова върви по пътя си красив.

Но назад не се обръщай
защото ще ме заболи.
Никога при мен не се връщай!
Ти разби моите мечти...

© Супа Дупа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога и разбитите мечти ни карат да вдигнем глава и да продължим.
Предложения
: ??:??