6 ene 2010, 16:15

Ти върви 

  Poesía » De amor
547 0 0

ти върви

а аз ще се направя че

просто не чувам стъпките ти към вратата

да отекват в очите ми

напълнени вече със сълзи

 

ти върви

а аз ще си седя тук

съвсем сама

отчаяна

разбита

но няма да моля

да останеш

в стаята без стени

 

ти върти

а аз ще гледам небето

да прелива от лилаво в зелено

днес няма да позволя

облаците да се движат

ще бъде тихото погребение на

отчаяната ми

осиротяла

ранена

непотребна

самоунищожаваща се

душа

 

ти върви

а аз днес няма да спя

възглавницата ми ще е

топла

и

мокра

от сълзите

а аз обичам да е

студена

и

суха

утре може би

но зависи от капещите листа по

асфалта на пропукана почва

 

ти върви

а утре ще е нов ден

(но аз не исках това)

 

      04.01.2010

© Ирена Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??