Тих ромон на дъжд
удря по прозореца ми...
удря по душата ми,
струйки дъжд пречистват сърцето ми...
Шепти ми за спомени...
болезнено напомня за теб.
Дъждът буди у мен
мъката тежка по теб...
О, Дъжд!!
Отмий мъката!
Любимия ми върни,
дните назад обърни
или мене при него отведи...
© Бинназ Todos los derechos reservados