18 нояб. 2013 г., 18:16

Тих ромон на дъжд 

  Поэзия » Любовная
675 0 0

Тих ромон на дъжд

удря по прозореца ми...

удря по душата ми,

струйки дъжд пречистват сърцето ми...

 

Шепти ми за спомени...

болезнено напомня за теб.

 

Дъждът буди у мен

мъката тежка по теб...

 

О, Дъжд!!

 

Отмий мъката!

Любимия ми върни,

дните назад обърни

или мене при него отведи...

© Бинназ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??