20 mar 2014, 12:02

Тиха красота 

  Poesía » Del paisaje
459 0 0

Тиха красота

 

Бляскави фенери

В рехава тъма

Светват и угасват –

Радост за деца

 

Светещи фенери –

Тиха красота,

Малките светулки

Палят вечерта.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??