http://www.youtube.com/watch?v=I26V_CeC2ak&feature=related
нощем…
сълзи тишината
по капчици
звездно униние
после изпива тъмата…
прегръща зората
с безсилие...
рисува усмивки
по моя прозорец
капе смехът
по безлунните
покриви
и безпаметна музика
лее се
като бяла картина…
без образи…
***
рисувам…
очаквания
по звездите
като извратено
от безсилие дете
(по стените
смеят се богини
а през процепите
стича се…
небе…)
06.05.09
Пловдив
© Бехрин Todos los derechos reservados
пишат музика...
пият...
теглят си ножа...
бият жените и децата си...
полудяват...
подлудяват другите...
напускат семействата си...
мразят се...
...................
добре, че можем...
Благодаря!