2 may 2007, 18:42

Тиха раздяла 

  Poesía
1185 0 7

Като една далечна гара,
като един прощален ден
във мислите ми се завръщаш
и пак си винаги до мен.

Времето нима ще мине
и лесно ще ни раздели,
и всичко между нас ли ще загине,
сякаш чужди сме били?

Нима във мислите ми, като спомен
и нереална ще си ти?
Това не е любов, а лист отронен.
Светът съдбите ни ще раздели

Това, което беше между нас, ще си замине
и дните ще го пометат сами,
а любовта ни ще изстине,
но понякога си спомняй, моля те, и ти!

(c) Владимир Гюров

http://amoreto.hit.bg/

© Владимир Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??