ТИХИ УЛИЦИ...
Ще се сещам за теб все по-рядко
и все по-малко ще бъда перфектна.
Ще се разпознавам в градските гълъби,
в цветята, поникнали не на място,
в малките улички,
по които
няма да минеш...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Плаче спомен в сегашно без грим.
Накъде ли е тръгнало бъдещето?
Към планетата "Да помълчим"
Благодаря за удоволствието!