18 may 2007, 20:10

Тихо... 

  Poesía
772 0 0
 

Тихо се спуска

вечната нощ над моята душа...

Тихо отчаянието се промъква

без следа.

Тишината... вместо покой

ражда смъртен порой.

Така в тъмнината

вървя...

И в бурята рева...

Без душа.

Без следа...

от щастие,

любов,

усмивка,

смях...

...

...Душата ми е в прах...



© Симеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??