1 feb 2017, 23:25

Тихо вдъхновение 

  Poesía » Filosófica
373 0 1

Ураганен въздух,
пясъчно съприкосновение,
небето вае златни нишки,
изгрява тихо вдъхновение
със кармени въздишки.
Шептят тополи и баири,
понасят те в словесен ритъм,
къде започва – свършва взорът
на всичко твое свято:
       ... да те питам?

 

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??