1.02.2017 г., 23:25 ч.

Тихо вдъхновение 

  Поезия » Философска
366 0 1

Ураганен въздух,
пясъчно съприкосновение,
небето вае златни нишки,
изгрява тихо вдъхновение
със кармени въздишки.
Шептят тополи и баири,
понасят те в словесен ритъм,
къде започва – свършва взорът
на всичко твое свято:
       ... да те питам?

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??