Кой не знае Тиквун войвода,
кой не е слушал за него?
Властва той в нашата родина,
рита мачове на петдесет години
и страшен беше мафиотин
за бедни и патриоти,
ала за неговите калинки
крило бе Тиквун войвода!
© Георги Todos los derechos reservados