6 сент. 2014 г., 15:24

Тиквун войвода 

  Поэзия » Пародии
587 0 0

Кой не знае Тиквун войвода,

кой не е слушал за него?

Властва той в нашата родина,

рита мачове на петдесет години

и страшен беше мафиотин

за бедни и патриоти,

ала за неговите калинки

крило бе Тиквун войвода!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??