22 oct 2010, 13:32

Тишина 

  Poesía
641 0 6

Допрях ухото до стената
и нищо друго аз не чух,
освен сърцето ми да тупа...
Това е Тишината!

© Ивайло Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??