Oct 22, 2010, 1:32 PM

Тишина 

  Poetry
638 0 6

Допрях ухото до стената
и нищо друго аз не чух,
освен сърцето ми да тупа...
Това е Тишината!

© Ивайло Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??