2 mar 2006, 16:32

Тишина 

  Poesía
562 0 4
Тишина

Тишината боли.
Тишината е яростно дива.
Във душата мълчи.
Във очите тежи и се крие.
Тишината е плач,
който гърлото връзва на възел.
И те стряска насън.
И в безлунните нощи те буди...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??