2 мар. 2006 г., 16:32

Тишина 

  Поэзия
561 0 4
Тишина

Тишината боли.
Тишината е яростно дива.
Във душата мълчи.
Във очите тежи и се крие.
Тишината е плач,
който гърлото връзва на възел.
И те стряска насън.
И в безлунните нощи те буди...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??