22 feb 2019, 23:56

Тишина 

  Poesía » Versos blancos, Otra
638 2 5


Тихо е толкова тихо
чувам само часовника трака
аз не спя и луната е пълна
щом затворя очи те мечтите се връщат
като малки деца ме издърпват
от кревата на моята умора
и със смях те ме водят далече
там на място където живея без болка
и аз тичам след тях да ги стигна
само чувам смеха им и знам че са близо
и е толкова толкова тихо

чувам само часовника трака
аз не спя, аз се гоня с мечтите 
 

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??