Тишината ми говори тихо,
изпълнително и толкова изрядно.
Тишината не е жива
и това ме кара да ù вярвам.
Спра ли за секунда да я слушам,
тя ще стане и ще си замине.
Леко, плавно и почти безшумно,
за да може шумно да се скрие...
© Венета Димитрова Todos los derechos reservados