Nov 20, 2010, 9:25 PM

Тишина 

  Poetry » Phylosophy
617 0 2

Тишината ми говори тихо,

изпълнително и толкова изрядно.

Тишината не е жива

и това ме кара да ù вярвам.

 

Спра ли за секунда да я слушам,

тя ще стане и ще си замине.

Леко, плавно и почти безшумно,

за да може шумно да се скрие...

© Венета Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??