28 nov 2007, 11:02

Тленност 

  Poesía » Otra
1123 0 23
 

Тленност

 

Дните отлитат безпаметни.

Ставите сутрин скриптят.

Бързо увяхват телата ни.

Само очите все още

                               блестят.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??