7 nov 2008, 16:22

Точка 

  Poesía
1664 0 15

Точка.
Да я сложа ли, мамо?!
Поставям я.
Да, в края.
Защото ти...
Знаеше, че ще боли, нали?!
Само, че нищо.
Макар да треперят ръцете ми,
прерязах я онази връв.
На родовата памет.
Боли. Адски боли!

Нима не знаеше, мамо?
По ножицата останаха
само
ръждивите  капки
кръв.
И  ... сухи очи.
Не за туй съм мечтала,
нали?!

И с нея ще започна ...

отначало.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??