Прости ми, че не мога да простя!
Болката, раздялата, гнева...
Дори сега сама да трябва да вървя,
аз пак не бих мълчала за това.
Да простя и напред да продължа,
някога ще стане, но не сега.
Сега дори разяжда ме това,
че той навсякъде е, но не и у дома.
Прошката била за силните.
Нека слаба съм! Не протестирам!
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados