10 abr 2009, 15:32

Точно днес 

  Poesía » De amor
615 0 17

Очаквам всеки миг с ръка да се протегнеш,

сега е топло, а призори ще е студено...

Усещам устните, които ще целуна,

сега са парещи, а призори - изстинали...

 

Видях те, мамещ миг, как искаш да си идеш,

за да не зъзнеш вече и да студенееш,

да се задъхваш от дъждовност, и от есен,

да се преструваш на невинно весел...

 

Навярно предусещах, че ще те намеря,

навярно днес - е следствие от вчера,

със смисъл зрим, не спорадичен,

защото точно днес, наистина ще те обичам...

 

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??