10.04.2009 г., 15:32 ч.

Точно днес 

  Поезия » Любовна
614 0 17

Очаквам всеки миг с ръка да се протегнеш,

сега е топло, а призори ще е студено...

Усещам устните, които ще целуна,

сега са парещи, а призори - изстинали...

 

Видях те, мамещ миг, как искаш да си идеш,

за да не зъзнеш вече и да студенееш,

да се задъхваш от дъждовност, и от есен,

да се преструваш на невинно весел...

 

Навярно предусещах, че ще те намеря,

навярно днес - е следствие от вчера,

със смисъл зрим, не спорадичен,

защото точно днес, наистина ще те обичам...

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??