16 feb 2016, 20:43

Точно в този момент... 

  Poesía » De amor
292 0 3

 

 

Имам нужда от теб,
като пухче от сила,
като конче от степ,
като сол от текила,
като време от бяг,
като лято от есен,
като буйност от впряг,
като радост от песен,
като гладен от хляб,
като смисъл от вечност,
като тъмно от сляп,
като плач от човечност,
като смях от дете,
като дим от цигара,
като лъч от небе
като страх от кошмара,
имам нужда от теб, 
точно в този момент...
 



 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви, че отделихте време за мен
  • Добро изреждане, Цвети. Поздравление! Специално за смисъла ще кажа, че сам по себе си той е вечност, защото е непреставаща валидност.
  • Страхотно е Цвети! Почувствах. Поздравления!
Propuestas
: ??:??