3 ene 2016, 4:34

Тогава 

  Poesía » De amor
238 0 1

 

TОГАВА

 

Исках да зная 
във всеки момент
какво прави, за какво мисли, 
какво го ядосва и на какво се усмихва.
Сега, когатo не искам да зная за него,
правя,
мисля, 
усмихвам се,
но няма смисъл, няма смисъл...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??