3 янв. 2016 г., 04:34

Тогава 

  Поэзия » Любовная
217 0 1

 

TОГАВА

 

Исках да зная 
във всеки момент
какво прави, за какво мисли, 
какво го ядосва и на какво се усмихва.
Сега, когатo не искам да зная за него,
правя,
мисля, 
усмихвам се,
но няма смисъл, няма смисъл...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??