12 nov 2007, 8:27

Той 

  Poesía » De amor
585 0 3

Той е лед, той е огън,

той е август и февруари.

Той е нова, сладка тръпка

из спомените стари.

Той е груб, той е нежен,

далечно чужд и само мой.

Такъв е той.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??