12.11.2007 г., 8:27 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
562 0 3

Той е лед, той е огън,

той е август и февруари.

Той е нова, сладка тръпка

из спомените стари.

Той е груб, той е нежен,

далечно чужд и само мой.

Такъв е той.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??