12 нояб. 2007 г., 08:27

Той 

  Поэзия » Любовная
593 0 3

Той е лед, той е огън,

той е август и февруари.

Той е нова, сладка тръпка

из спомените стари.

Той е груб, той е нежен,

далечно чужд и само мой.

Такъв е той.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??