06.08.08
Той
Той беше хубаво момче,
от книгите си ми четеше.
Разкриваше ми светове -
за него много важно беше.
Но моя свят той не разбра.
От тъжното във мен странеше.
За него всичко бе игра.
За мене - пак тъга си беше.
Аз исках да се преродя -
със мене светове строеше.
Все връщаше ме към смеха,
а вярвайте ми - трудно беше.
...
И най-накрая той успя.
(Сега сме в настояще вече.)
Спечели ме „за" любовта...
Е, все пак, крайно време беше!
© Мая Todos los derechos reservados
Той е...и ти ...усмихната и прекрасна...с обич за вас.