14 abr 2012, 20:32

Той 

  Poesía » De amor
829 1 3



Той не говори. Не задава въпроси.

Не разпитва къде съм била…

Само с поглед ме нежно докосва

и знам, знам, че му стига това.

 

Той ме целува, така ме целува,

че цялата тръпна от страст…

и когато си тръгвам, ревнува,

изпраща ме тихо в късния час.

 

Той ме желае, копнее ме цяла,

без да пита „Кога” и „Къде”.

Кратки мигове, дълга раздяла,

а пред нас – безброй светове.

 

Той не говори. Не задава въпроси.

Не разпитва къде съм била…

Само с поглед ме нежно докосва

и знам, за него съм само Една.





© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??