25 mar 2010, 14:15

Той и Тя 

  Poesía
760 0 10

Той е светлината

Тя е топлината

Той е простора

Тя свободата

Той е твореца

Тя е благодата

Той е начало

Тя  е края

Той е плюс

Тя е минус

Той е Алфа

Тя  Омега

Той храна е

Тя солта е

Той е слънце

Тя  небе

Кой е Той

Коя е Тя

Двамата една душа

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??