5 ago 2007, 12:23

ТОЙ И ТЯ 

  Poesía
568 0 3
Той и тя са всичко на земята!

Карат и помиряват се, тъгуват и смеят се!
Опияняват даже любовта!
Галят всички земни сетива!
Повтарят звъна на щурците!
Чуват тайните на звездите!

С благоуханна, лебедова чистота
и зрима, непорочна красота!

А старостта пристига неразбрана,
във есенните багри замечтана!
Като знамение, търсещо покоя,
той и тя, светло упование на БОГА!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??