Той ми каза:
"Много съм ти насъбрал!"
Късметлия!
Аз пък само съм пиляла!
моето вчера...
моето днес...
и нощта ще пропилея
с пълен пепелник в краката
и писалка в ръка.
А ти щом събираш
направи го и за мен...
Събери ми мечтите
прилежно в шкафа.
Сгъни ми копнежите
на четири
и ги задуши с
надежда..
А на тръгване
загаси лампата,
че я забравих
"А токът е скъп"
То аз все пилея...
© Симс Todos los derechos reservados